Nieuws

Open ochtend 15 november
geplaatst op 11 november 2014

Wellicht woont u alleen of bent u minder mobiel. Dit betekent waarschijnlijk niet dat u geen behoefte meer heeft om ergens naar toe te gaan of om andere mensen te ontmoeten. Wist u dat er in Het... Lees verder »

“Uitgestoken hand” aangeboden door medewerkers van Het Mennistenerf
geplaatst op 03 september 2014

Vanmorgen is symbolisch een “uitgestoken hand” aangeboden aan mevrouw Anne Els Rensenbrink, directeur-bestuurder van Het Mennistenerf, door de medewerkers. Dit is een initiatief van... Lees verder »

Vrijwilligers gezocht KSW
geplaatst op 05 augustus 2014

Voor onze kleinschalig wonen afdelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met het begeleiden van het avondeten, koffieschenken en... Lees verder »

Bustocht Oostvaarders Plassen
geplaatst op 10 juni 2014

25 juni organiseert Wijksteunpunt Dirk Prins weer een bijzonderebustocht. Dit keer gaan we richting één van de mooiste plekken van Nederland: de Oostvaarders Plassen.... Lees verder »

Vakantiemaand
geplaatst op 06 juni 2014

De vakantieperiode komt er weer aan. U merkt dat in huis vertrouwde gezichten er even niet zijn, maar ongetwijfeld zal er ook familie niet zijn omdat ze van hun vakantie genieten. Daarom hebben wij... Lees verder »